Aanmelden vrienden

Word jij ook vriend van Tennisclub Handel?

Je bent uitgenodigd om vriend te worden van Tennisclub Handel.

Het doel van de VriendenClub is om met het gedoneerde geld een verbetering of verfraaiing van Tennisclub Handel te realiseren.

Hoe werkt het? Je wordt voor € 25,- per persoon per jaar vriend van de tennisclub. Je wordt dan vermeld op een clubbord, mits je hier geen bezwaar tegen hebt natuurlijk. IEDEREEN kan vriend worden, dus je hoeft geen lid te zijn.

Hoog op het verlanglijstje staan bijvoorbeeld speeltoestellen voor de kinderen, jeu de boules banen met een gezellig zitje, kinderrackets t.b.v. school, zonnepanelen etc.

Help mee en maak het verschil! Meld je aan bij deze vriendenclub. Heb je interesse? Vul het onderstaande aanmeldingsformulier in. Als je via een machtiging (doorlopend of eenmalig) je betaling wilt doen, is dat heel fijn. Klik op onderstaande links voor het machtigingsformulier. In de kantine zijn ook aanmeldformulieren en machtigingsformulieren verkrijgbaar. Dit kun je scannen en doormailen of afgeven bij de Tennisclub (brievenbus of kantine).

Alvast bedankt voor je aanmelding!

Sponsorcommissie Tennisclub Handel

doorlopend machtigingsformulier hier klikken