Nieuws

Belangrijk nieuws

Vanaf vrijdag 1 juli is de tossavond weer op de VRIJDAGAVOND!!! 

De tossavond is als proef een periode op de zaterdagavond geweest, omdat er dan meer continuiteit mogelijk was. Er zijn diverse mensen die hebben laten weten de vrijdagavond toch fijner te vinden voor de Tossavond. Daarom is deze weer als vanouds op de vrijdag. Alleen op de Vrijdagavonden dat er competitie wedstrijden zijn gepland zal deze dan tijdelijk naar de zaterdag worden verplaatst. 

Vragen of opmerkingen zijn altijd welkom bij het bestuur. Laat ons weten wat je van bepaalde zaken vindt!!

Belangrijk nieuws

Afgelopen week bereikte ons het droevige bericht van het plotselinge overlijden van Wouter Leenders. Hij was lid, vrijwilliger en sponsor van onze club. Hij heeft de website van de tennisclub opgezet. Wij wensen zijn familie heel veel sterkte toe!

Belangrijk nieuws

Voor alle nieuwe leden van afgelopen tijd en voor iedereen die interesse heeft is er weer een kennismakings info gepland. Hier kun je meer te weten komen over het reilen en zeilen van de club.

Op vrijdag 8 juli om 19.00 uur is er een kennismaking ingepland. Meld je even aan voor woensdag 6 juli. Stuur een mailtje naar marloes@tennisclubhandel.nl

We heten graag alle nieuwe leden welkom!

We vinden het belangrijk dat ALLE leden zich thuis voelen op onze club. Natuurlijk kun je volop vragen stellen.

 

Belangrijk nieuws

Interne enkel en dubbel ladder, doe je mee?

Op 6 juni start een nieuwe ladder! Wil jij (vriendschappelijke) wedstrijden spelen? Geef je dan op voor de interne enkel en/of dubbel ladder! Iedereen kan meedoen, ongeacht je speelsterkte. Speeldata zijn flexibel, je speelt wanneer het jou uitkomt! Als je met de vorige ladder hebt meegedaan meld je je nu weer opnieuw aan. Je kunt bij de dubbel ladder nu meedoen met eventueel een ander teammaatje

Hoe werkt het?

 • De ladder loopt van 6 juni t/m 12 september 2022
 • Je komt in een ‘ladder’ (klassement) met alle spelers die meedoen
 • Elke 2 weken start een nieuwe ronde, waarin je automatisch gekoppeld wordt aan een tegenstander van jouw niveau. Elke 2 weken kun je in de KNLTB Match app aangeven of je 0,1 of 2 wedstrijden wilt spelen. Dit kun je elke 2 weken opnieuw aangeven. Is dus super flexibel!!
 • Je wisselt van plek als je wint van iemand die hoger staat
 • Je bepaalt onderling wanneer je speelt, dus je speelt wanneer het jou uitkomt
 • Spreek via de chatfunctie in de KNLTB Match app een datum en tijd af waarop jullie willen gaan spelen
 • Je kunt makkelijk rondes overslaan of je uitschrijven als je niet meer mee wilt spelen 
 • Controleer de baanbezetting en reserveer een baan in KNLTB clubapp
 • Spelvorm: tel het aantal games in 60 minuten

Hoe geef ik mij op?

 • Download de KNLTB Match app (iOS of Android)
 • Ga naar Flexcompetities
 • Zoek en geef je op voor 1 of meerdere competities:
  • TC Handel - Dubbel
  • TC Handel - Enkel
 • Voor dubbel moeten beide spelers de app downloaden. 1 speler geeft daarna het team op 

Voor vragen kun je altijd terecht bij toernooi@tennisclubhandel.nl of knltb@scalasports.com 

Belangrijk nieuws

Van half september tot eind oktober vindt de KNLTB najaarscompetitie plaats. 15 juni dienen alle competitie teams hiervoor te zijn aangemeld bij de KNLTB.

Het zijn maar 5 speelrondes deze keer, maar er wordt niet om de week getennist zoals nu met de voorjaarscompetitie. 

Interesse? Laat het weten!! toernooi@tennisclubhandel.nl

Belangrijk nieuws

Tennisclub Handel biedt dit jaar De Zomerchallenge aan! Een compact lidmaatschap voor de maanden juni, juli, augustus en september. Inclusief 4 trainingen. Ideaal als je bv een zomerstop hebt. 

GRATIS: iedereen die zich aanmeldt voor de Zomerchallenge krijgt gratis een koker met tennisballen!

Vertel de mensen om je heen over deze unieke mogelijkheid!

Meer info hier klikken

Belangrijk nieuws

Afsluiting trainingsronde: Toernooi + BBQ op 23 juli 

Tijd: 14:00 tot +/- 21:00 Kosten: € 10,- per deelnemer (drank op eigen rekening)

Aanmelden kan door te appen naar 06-81475643 (Max) of naar 06-15661039(Sasha)

Interesse om (weer) te gaan trainen? meld je hiervoor aan via mail naar senioren@tennisclubhandel.nl

Alle trainende leden, dus zowel junioren als senioren en leden die na de zomer starten met trainen mogen zichzelf inschrijven voor de activiteit. Het toernooischema wordt op de dag zelf gepubliceerd op de app groepen en opgehangen in de kantine. Zorg dat je op tijd bent om te spelen en aan te moedigen! Voor de winnaar van het toernooi hebben we uiteraard ook nog een leuke prijs!

 

Belangrijk nieuws

Op 9 en 10 juni komen alle klassen van basisschool de Havelt naar tennisclub Handel! De bovenbouw komt in verschillende rondes op 9 juni en de onderbouw in verschillende rondes op 10 juni. Dit zal voor alle groepen tijdens de gymlessen plaatsvinden.

Binnen het schooltennis kunnen alle kinderen op spelenderwijs kennismaken met een balletje slaan. Er zullen verschillende spelvormen uitgelegd en beoefend worden om de kinderen te enthousiasmeren. Na deze schooltennis activiteit gaan de kennismakingstrainingen starten voor de junioren, dit om in kleinere groepen meer aandacht te kunnen geven aan degene die toekomst zien in tennis!

Mocht je deze zomer ook graag willen tennissen bij TC Handel mail dan naar: info@tennisclubhandel.nl of meld je aan voor de Zomer Challenge, een tijdelijk lidmaatschap inclusief training. Meer info hier klikken

Belangrijk nieuws

Onze junioren in de gele KNLTB competite van 11- 14 jaar zijn kampioen geworden!

Na mooie en spannende wedstrijden heeft het team op 29 mei hun laatste voorjaarscompetitiewedstrijd 2022 gespeeld, onder aanmoediging van familie, vrienden en andere enthousiaste tennisliefhebbers. Dit alles heeft geresulteerd in een mooie kampioenstitel voor de Jeugd. Na de laatste wedstrijd zijn de jeugdleden meteen gehuldigd met medaille en voor iedereen een nieuw clubpetje. Daarna hebben ze nog een ereronde door Handel gereden en samen heerlijke frietjes met snacks gegeten om het kampioenschap te vieren. Proficiat aan alle kampioenen, knap gedaan. Ze kijken alweer uit naar een sportieve najaarscompetitie.

Belangrijk nieuws

Inschrijven is nu mogelijk

Wanneer: zaterdag 23 april t/m zondag 8 mei

Jaarlijks open dubbeltoernooi waarbij iedereen kan inschrijven. Men hoeft geen lid te zijn van een tennisclub en/of KNLTB. 

Inschrijven is mogelijk tot 10 april, zodat de organisatie tijd heeft om een goed schema inelkaar te zetten. De inschrijving verloopt via www.toernooi.nl. Beide deelnemers van een dubbel-koppel dienen zich in te schrijven. Op www.toernooi.nl is ook een reglement te lezen. Neem dit goed door.
Het inschrijfgeld bedraagt €9,- p.p./per speelvorm (per categorie dus).
Vragen? Neem dan contact op met de seniorencommissie via toernooi@tennisclubhandel.nl.

Belangrijk nieuws

We willen iedereen van harte bedanken voor het uitbrengen van hun stem tijdens de Rabo ClubSupport actie!! Wat een mooie opbrengst

Belangrijk nieuws

TENNISCLUB HANDEL VRAAGT JOUW MENING!

Het bestuur van Tennisclub Handel droomt van een sportpark in Handel waar inwoners van alle leeftijden sport en spel kunnen beoefenen en waar de betrokkenheid en gezelligheid hoog is. Kortom een plek met toegevoegde waarde voor Handel. Wij hebben ambities waarvan we ons afvragen of die gedeeld worden door onze leden en de inwoners van Handel.

We hebben daarom een enquête opgesteld die bestaat uit een deel voor inwoners en leden en een deel alleen voor leden. Het invullen van de enquête kost niet veel tijd. Wij hopen daarom op een hoge respons, zodat we een goed beeld krijgen van de wensen en behoeftes. Met het invullen van de enquête maak je bovendien kans op een half jaar gratis lidmaatschap bij Tennisclub Handel.

Klik op deze link om de enquête te openen.

Ook is deze link te vinden op de site van Handel Dorp (www.handeldorp.nl).

Met vriendelijke groet,
Het bestuur van Tennisclub Handel,

Marcel van Dijk, Rob van de Nieuwenhof, Marloes Hendriksen, Daniëlle Ketelaars, William Donkers, Jolanda van Berlo, Marieke Meulemeesters en Miranda de Ruiter

Belangrijk nieuws

De oude fysieke KNLTB passen worden vervangen door een digitaal exemplaar. Deze is vanaf nu beschikbaar in de KNLTB club app. Waar kun je deze vinden? Je vindt de digitale ledenpas in de KNLTB ClubApp onder het tabblad ‘Meer’.

Alleen leden die KNLTB wedstrijden spelen hebben deze pas nodig. vragen? senioren@tennisclubhandel.nl

Belangrijk nieuws

Word lid van de Rabobank om uw stem volgend jaar met de Rabo Clubkas campagne uit te kunnen brengen!!

als rekeninghouder ben je niet automatisch lid van de Rabobank. Iedereen die voor 1 februari lid is geworden, word uitgenodigd om 5 stemmen uit te brengen. Het lidmaatschap vraagt u gemakkelijk en snel aan via rabobank.nl/peelnoord, onder het blokje De voordelen van het lidmaatschap’. Dus word snel lid om uw stem uit te kunnen brengen!!

Wij doen mee met de Rabobank Clubkas Campagne.

Iedere stem is geld waard!

Belangrijk nieuws

We willen alle nieuwe leden hartelijk welkom heten! Voor meer info hier klikken.

Belangrijk nieuws

Berichtgeving via Whatsapp

De mogelijkheid bestaat om een whatsapp-groep op te richten waarin alléén de beheerders berichten kunnen sturen. Omdat whatsapp een medium is waarmee je gemakkelijk en snel iedereen kunt bereiken willen we hier als vereniging gebruik van gaan maken. We willen benadrukken dat er dus enkel berichten vanuit de vereniging gestuurd kunnen worden, dat het puur bedoeld is om informatie te delen, en dat er niet op gereageerd kan worden.

Wil je hier niet aan deelnemen, meld dit dan uiterlijk donderdag 20 maart via info@tennisclubhandel.nl

Ook kan het zijn dat we niet over je mobiele telefoonnummer beschikken, omdat dit ooit is gewijzigd of omdat dit nooit eerder aan ons is doorgegeven. Als je het fijn vindt om via deze WA groep automatisch belangrijke nieuwsberichten te ontvangen, geef je telefoonnummer dan door aan ons via info@tennisclubhandel.nl. Dit is niet nodig wanneer je dit al op je aanmeldformulier hebt aangegeven.

Belangrijk nieuws

Sinds kort is het mogelijk om automatisch op de hoogte te zijn van al het clubnieuws. Je ontvangt dan een melding op je telefoon als er nieuws is

Heb je hem al gedownload op je telefoon????

Meer info hier klikken.

Belangrijk nieuws

Draag je de club een warm hart toe? Kijk eens of je iets kunt betekenen. Het wordt zeer gewaardeerd als je vrijwilliger wordt!!

Meer info hier klikken

Nieuws

Wij zijn op zoek naar junioren rackets! Heb je thuis een junioren racket liggen dat niet meer gebruikt wordt? Als je deze doneert aan de Tennisclub dan kunnen geinteresseerde kinderen op deze manier kennismaken met tennis. Neem het racket mee naar het clubhuis.